Forum Cinemas koodiga PLAYFAIR2018 saab soodsamalt kinno minna!

Forum Cinemas pakub kõigile PlayFairi sõpradele soodushinnaga kinopileteid!
Märksõna PLAYFAIR2018 saab 20% soodustust tavahinnaga 2D ja 3D kinopiletitelt alates ürituse toimumise kuupäevast (27.04) kuni mai lõpuni!

Sellel perioodil on kinokavasse lisandumas hulgaliselt uusi filme - toome välja mõned soovitused!

Ulme

PlayFair 2018 algusega samal päeval hakkab kinoekraanidel jooksma "Tasujad: Igaviku sõda", mis viib Marvel Studios palavalt armastatud kangelased uute ennenägematute pahalaste vastu võitlema. Küsimärgi alla langeb terve maailma saatus.

Ja Marvel ei piirdu sel kevadel vaid ühe filmiga. Kinodesse naaseb nende kõige omapärasem antikangelane - Deadpool. Esimesele filmile tuginedes garanteerime nalja nabani!

Sellest kategooriast ei saa kindlasti mainimata jätta ka filmi "Solo: Tähesõdade lugu", mis räägib loo Han Solo lapsepõlvest. Kõik Tähesõdade fännid, valmistuda!

Kogu perele

Kõigile lapsemeelsetele soovitame vaatama minna fantastilist seiklusfilmi "Simm Nööp ja vedurijuht Luukas". Lustaka seikluse taustal saab imetleda vaateid maailma kaunimatest paikadest ning ülimalt täpseid detaile suurte maadeavastuste ajast!

Juba aprilli keskel jõuab kinno ka animafilm "Tinno. Sa pole iial üksi.", mis viib vaatajad lendama koos linnupoeg Tinno ja lumepüü Gironiga. Film räägib suurtest südametest, seiklustest ning sõprusest.

Närvikõdi

"Unsane" ja "Vaimude lahkaja" räägivad kummitustest, vaimuhaiglatest ja hirmudest ning panevad kindlasti kõigil õudukafännidel südamed kiiremini põksuma.

Kerget nalja ja lusti

Ja kes soovib kinos lihtsalt kerget komöödiat nautida, siis "Raamatuklubi" ja "Küll ma olen ilus!" pakuvad just seda võimalust!

NB! Kui soodusperiood lõpeb, tasub ikka filmiuudiseid jälgida - 2018. aasta kinosuvi tuleb uskumatult vinge! Ekraanidele jõuavad näiteks "Jurassic World: Langenud kuningriik", "Oceani 8", "Mamma Mia! Siit me tuleme taas" ning juba 14 aastat pikisilmi oodatud "Imelised 2"!

ForumCinemas

Tähtis info sooduskoodi kasutades

Soodustus kehtib vahemikus 27.04.2018 – 31.05.2018, ostes pileteid kino Forum Cinemas piletikassast, kodulehelt, mobiilist/äpist ja piletikioskitest.
Soodustus ei kehti eriüritustele ja Metropolitan Opera, London National Theatre Live, Bolshoi Balleti ülekannetele ega sooduspiletitele (Kinoklubi, lapse, õpilase, pensionäri, ajateenija).
Soodustus kehtib kõikides Forum Cinemas kinodes – Coca-Cola Plaza Tallinnas, Ekraan Tartus, Centrum Viljandis.