Eesti oma indie-mängud võtavad üle

PlayFairil on esindatud õige mitmed Eesti indie-mängud, millest sa võib-olla kuulnudki pole! Meie oleme pühendanud neile terve eraldi ala. Tule ja avasta oma uus lemmikmäng.
Kohal on ka mängude arendajad ise!

Shortest Trip to Earth

"Lühim teekond Maale" viib mängijad kosmosereisile ja laseb kiigata kaunitesse tulnukamaailmadesse. Mängu eesmärk on kõige selle juures ellu jääda!
NB! Mäng sisaldab mõningaid vulgaarsemaid väljendeid.
Mängu arendaja on Interactive Fate eesotsas Edvin Aedmaga - Teleglitchi arendajaga!

Office Management 101

Office Management 101 on humoorikas ärisimulaator, mis esitab elektroonikaettevõtte juhtimise väljakutse. Juhina tuleb ehitada majad, juhendada meeskonda, käitada projekte ja teenida kõva kasumit.
Mängu on arendanud tulevik.EU.

Circle Empires

Selles mängus saab mängijast oma pisikese kuningriigi valitseja. Maailm koosneb "ringidest" erinevate maavarade, hüvede ja vaenlastega.
Tegemist tuleb teha koletisbossidega ja alistada vaenulikke riike. Maailm on igal mängukorral erinev. Aa, ja kõrvitsaid saab ka kasvatada!
Mängu saab alla laadida siit.

Venomite Studios

Venomite Studios on indiemängude arendusstuudio Tallinnas.
Esitletav Mechanical Difficulties on arenduses olev arvutimäng, mis kombineerib strateegiamängudele omase ehitamise ja tulistamismängudele omase first-person vaates kiire gameplay.
Mängija saab mängu kulgu mõjutada vastavalt sellele, millele ta keskenduda soovib. Saab kaevandada maapinnast ressursse vastase baasi hävitava robot-armee ehitamiseks, enda baasi julgestada või vastast erinevate trikkidega haneks tõmmata.
Lisa saab uudistada Venomite Studios kodulehel.

Vrena

Indie-alalt ei puudu ka virtuaalreaalsus!
Vrena on eesti arendajate poolt loodav adrenaliinirohke e-sport, kus liikumine toimub ämblikmehe kombel ringi lenneldes.
Vaata treilerit!

Kas valisid juba välja, mida esimesena proovida?