NBA, FIFA & Rocket League turniiride registreerumine avatud

PlayFair 2018 EXPOalal ootavad Sind sel korral ees ka miniturniirid lausa kolmes erinevas mängus! Registreeri end nüüd NBA2k18, FIFA 18 ja Rocket League turniiridele. Virtuaalsed pallimängud FIFA ja NBA toovad PlayFairile seekord Eesti Virtuaalpallurid!

NBA 2K18 - 1v1

NBA 2K18 turniir algab reedel, 27. aprilli õhtul PlayFairi EXPOalal. NBA turniir toimub PS4 konsoolidel double-elimination formaadis. Turniirile mahub kuni 32 osalejat.
Registreerimine ja lisainfo

FIFA 18 - 1v1

FIFA 18 turniir toimub laupäeval, 28. aprillil. Mängudeks kasutame taaskord PS4 konsoole, kuid turniiriformaadiks on single-elimination. Maksimaalselt mahub turniirile 64 osalejat.
Registreerimine ja lisainfo

Rocket League - 2v2

Rocket League turniir on sel korral 2v2 formaadis, turniirimängudega alustame juba reede õhtul.
Registreerimine ja lisainfo

WASD Sports - CS:GO 2v2

Eesti oma e-spordiorganisatsioon WASD Sports toob sel korral kaasa oma CS:GO tiimi mängijad ja kõigil osalejatel on võimalus end 2v2 challengel nende vastu proovile panna. Registreerida ei ole vaja, osaleda saab kohapeal!

Fortnite Roccatiga

Kahe päeva jooksul saavad kõik üritusel osalejad mõõtu võtta Roccati Fortnite challenge'is! Parim saab auhinnaks vinge Roccat Kone Aimo hiire. Registreerida ei ole ka Fortnite challenge jaoks vaja.

Piletiinfo

Ära unusta, et miniturniiril osalemiseks on vajalik messipilet - seda saab soetada Ticketeri vahendusel