CS:GO showmatch: TTÜ Korvpallurid VS Eesti neiud

TTÜ Korvpalliklubi sportlased on aastakümneid juba Eesti spordimaailmas ilma teinud, aga esimest korda avaneb fännidel võimalus neile kaasa elada ka virtuaalse spordi maailmas. Korvpallurid astuvad Eesti suurimal videomängu- ja tehnoloogiamessil PlayFair 2018 vastu Eesti naiste Counter-Strike: Global Offensive naiskonnale.

Kes mängivad?

TTÜ korvpallurid Oliver “OLLE” Metsalu, Aleksander “Retander” Kaabermaa, Alex “Peedo” Tammemäe, Toomas “Tommii9” Raadik ja Sander “Maasu” Viilup saavad end proovile panna ajaloolises showmatchis PlayFair 2018 teisel päeval, 28. aprillil.

Vastasmeeskonnas astuvad üles Carms (Carmen), kokoyashi (Kadi), triksi (Sigrid), cAtDoG (Maarja) ja Highness (Marie).

Milline on korvpallurite senine CS:GO kogemus?

Oliver “OLLE” Metsalu: Umbes 7 aastat pausidega - rank: Supreme Master First Class
Aleksander “Retander” Kaabermaa: Noorena sai päris palju CSi mängitud, võiks öelda, et mõni korvpallitrenn jäi ka selletõttu vahele. Vahepeal tuli ehk 8-aastane paus sisse ja nüüd olen poolteist aastat uuesti mänginud, aga lõbu pärast mängiks pigem Negevi ja autosnaipriga, strateegiad nii palju huvi ei paku - rank: Gold Nova 3
Alex “Peedo” Tammemäe: 106 tundi kergete pausidega - rank: Gold Nova 1
Toomas “Tommii9” Raadik: CSi mänginud rohkem nooremana, praegu veidi üle poole aasta pausidega - rank: Gold Nova 3
Sander “Maasu” Viilup: Kuskil umbes 140 tundi, nooremana sai kõvasti 1.6 tulistatud - rank: boosted Master Guardian 2

TTÜ korvpallur Toomas Raadik näitab oskusi palliplatsil
TTÜ korvpallur Toomas Raadik näitab oskusi palliplatsil

Mis ühendab korvpalli ja CS:GOd?

OLLE: Võistluslikkus, pingetaluvus, clutch võime. Hea flame game. CSis on skinnid, kossus ketsid.
Retander: Korvpali ja e-spordi vahel on palju sarnasusi. Erinevad strateegiad, mentaalne tugevus, lõpusekundite olukorrad jne. E-sport aitab rahuldada võistlusjanu vabadel päevadel.
Peedo: On pingeid, võistluslikud, strateegilised.. Kuna tuleb mängida ennast kogenumate mängijate vastu, siis ei möödu hetke, kus tuleb kuulata õpetussõnu ja sõimu.
Tommii9: Välja võiks tuua võistlusmomendi ja mõlemad nõuavad vaimset vastupidavust, et pingelistes olukordades õigeid otsuseid teha.
Maasu: Meeskonnamängud mõlemad, mentaalselt tuleb tugev olla.

Kes on tiimi IGL?

OLLE: Tommii9, kuna ta on magister ja kõige vanem meist!
Retander: Peaks liidriks ennast - kui asjad lähevad liiga hapuks, siis olen mina, kes võtab Negevi välja ja toob raundi koju.
Peedo: Tommii9 - meie tiimi kõige vanem ja kogenum mängija. Noorematel ei saa lasta otsuseid teha, neile meeldib liialt ohverdada.
Tommii9: Peedo, sest tema taktikad töötavad alati kõige paremini.
Maasu: Tommii9, kuid alati tasub ka OLLE õpetussõnu kuulata.

Kes aga tahab oma silmaga mängust osa saada, peab sammud seadma Eesti suurimale videomängu- ja tehnoloogiamessile PlayFair 2018 - pileteid saab osta Ticketeri vahendusel