Tieto kutsub ühe CS:GO meeskonna PlayFairile võistlema!

Tahaks Counter-Strike: Global Offensive turniirile jõuda VIPimalt kui teised? Õnneks ei pea enam pead murdma - Tieto Estonia kutsub ühe meeskonna isiklikult ennast PlayFairile tõestama!

Juba 25. märtsil on võimalus FaceIti keskkonnas oma meeskond proovile panna ja võrgupeoks hiirekäed soojaks mängida. Turniiril osalemine on täiesti tasuta, aga võitjameeskonda ootab ees kutse kogu meeskonnale PlayFair 2018 CS:GO turniirile. Check-in algab 14:00, turniiriga alustame 15:00.

Turniirile saab kaasa elada Twitchi vahendusel - twitch.tv/playfairestonia

Miks tasub osa võtta?

Lisaks CS:GO turniiripääsmele ootavad võitjameeskonda ees goodie bag Tietolt ja viis pääset ürituse VIP alale.

Kuidas end kirja paneme?

Registreerumine on juba avatud ja enda tiimi saab kirja panna FaceIti keskkonnas - Tieto Estonia presents: PlayFair 2018 Online Qualifier

Kes on Tieto?

Tieto on esimene Põhjamaade ettevõte, mille juhtkonnas on tehisintellekt - robot nimega Alicia T. Eestis oleme üks suurimaid IT-ettevõtteid, kus töötame igapäevaselt selle nimel, et paljud asjad, mida hetkel teevad inimesed, saaksid teha ära erinevad programmid – loome lahendusi nii riigile kui suurematele pankadele. Meie Tallinna kontoris on töötajaid 300, kogu Baltikumis 1000, kuid üle maailma on Tieto inimesi üle 14 000.

Vaata rohkem meie tegemiste kohta: tieto.ee

Mis seob Tietot mängumaailmaga?

Kui mõtleme mängudele ja meie tööle, on lähenemine sarnane. Mängu loomise ja IT-lahenduse ehitamise eesmärgiks on luua süsteem, mis mõtleb ise. Mida parema süsteemi sa ehitad, seda paremini see toimib. Meie loodavad digiteenused on sama mõnusad kasutada kui hea arvutimäng, näiteks on Tieto loodud e-tervise patsiendiportaalis kasutatud Nintendo kasutajaliidesest inspireeritud disainielemente. Tahame inspireerida järgmist põlvkonda looma sama ägedaid lahendusi, kui videomängud, mida nad mängivad ning julgustada neid tegema esimesed karjäärivalikud IT-valdkonnas.

Pane end juba täna kirja, sest PlayFair on kohe siin!