WASD Sports kutsub PlayFairil CS:GO 2vs2 väljakutsele!

Eesti oma e-spordiorganisatsioon WASD Sports annab Sulle PlayFairil võimaluse esitada väljakutse oma CS:GO meeskonna vastu! Tule pane oma Counter-Strike: Global Offensive oskused proovile 2v2 väljakutses!
WASD Sportsi meeskond ootab sind PlayFair 2018 messialal - osaleda saab kohapeal ning parimaid ootavad ka auhinnad!

Ära unusta ka Ticketerist EXPO piletit krabada!

WASD Sportsi omanikud Robert Relander ja Andrei Trefov rääkisid meile organisatsioonist natuke pikemalt.

Kuidas WASD Sports tekkis?

Olime CS:GOd koos juba üsna pikka aega mänginud, kui HI REZ Studios tuli välja mänguga Paladins. Mängu espordipotentsiaal oli veel üsna väike, aga arvasime, et kui jõuame piisavalt varakult ja professionaalselt asja kallale asuda, võime organisatsioonile espordimaastikul kasvada. Meie esimeseks meeskonnaks oli Poola tiim, kes sel oli sel ajal Paldinsis maailma top 6. Esimene meeskond ei olnud küll kõige edukam, kuid järgmisega jõudsime Paladins 100k LANile Atlantas, kus nad jõudsid peaaegu poolfinaalideni. Pärast seda õnnestus meil meeskond Na’Vile müüa.

wasd
WASD CS:GO meeskond võitis GameOn 2017 turniiri.

Kuskil selle vahepeal lõime ka oma CS:GO tiimi, sest see mäng on alati meie jaoks põhiline olnud. Meie praegune CS:Go meeskond on sama põhitiimiga juba aasta aega tegutsenud.

Kas on plaanis lisada ka teisi mänge?

Praegu on meil ainult CS:GO meeskond ja tahame, et see oleks lähimas tulevikus meie põhifookuseks. Muidugi ei saa kunagi midagi välistada.

Tulevikuplaanid?

Idealses maailmas võistleb meie meeskond CS:GO maailma top kümnes Eesti lipu all.

Kas mängite ise ka midagi?

Robert: Iroonilisel kombel ei ole mul organisatsiooni juhtides viimasel ajal kuigi palju aega olnud - käed on tööd täis ja endal mängimiseks aega ei jää. Küll aga leian alati aega CS:GO actioni vaatamiseks.

Andrei: Mul ei ole päris lemmikut e-spordimängu, aga žanri poolest on nendeks alti olnud pigem first person shooterid - need on lihtsalt loomu poolest juba võistluslikud ja kiire tempoga. Viimasel ajal olen mänginud üsna palju PUBG-d. Sügaval südames olen aga ikka tulihingeline Counter-Strike fänn, sest olen seda mänginud nii kaua kui mäletan.

wasd-copenhagen
CS:GO meeskond Taanis Copenhagen Games'il.