Mida võtta kaasa võrgupeole?

Enne võrgupeole jõudmist on kodus ees üsna palju pakkimist - tuleme siinkohal appi, et midagi olulist koju ei jääks!

Arvuti

Iga mängur teab, et kodu on seal, kus su arvuti on. Sellepärast ei tasu ka 27. aprillil end võrgupeole seades kõige kallimat vara maha jätta. Kohapeal ootab kõiki võrgupeo osalisi ees lauakoht, tool ja internetiühendus.

Lisaseadmed

Kes ei taha ilma heli või pildita turniirivõitu koju tuua, võiks kaasa võtta veel monitori, klaviatuuri, hiire, hiiremati ja muidugi kõrvaklapid. Maha ei tasu kindlasti jätta ka pikendusjuhet!

Isiklikku kraami

Isiklikest asjadest tuleb kaasa võtta kindlasti isikut tõendav dokument - selle alusel saad LANikassas käepaela üritusele. Alla 16-aastased osalejad peavad kaasa võtma ka vanema loa, mille kohta saab rohkem lugeda siit

Söögivõimalused

Nälga kannatama võrgupeo- ja messikülalised ei pea. Väljas on avatud toitlustusala, kust saab kehakinnituse ja joogipoolist kaasa võtta.

Sõber seljatagust valvama

Kõikidel võrgupeo külastajatel on võimalus LANi alale kaasa võtta üks sõber messipileti hinnaga. Selleks tuleb sõbra nimi saata info@playfair.ee. Muidugi saab sõber ka messialal mõlemal päeval aega veeta! EXPO pileti saab soetada Ticketeri vahendusel

Mängude vahel

Kui mängude vahel tekib pikem paus, ootab messiala ka kõiki LANiosalejaid. Kui CS:GO ja PUBGi mängimisest ära väsid, saab kätt proovida konsoolimängudes, osaleda loengutes ja workshoppides ning tutvuda end messialal üles seadnud ettevõtete ja tehnikaga.